Aluminium plantenbakken

kamerplanten beoordelingen

Aluminium plantenbakken.

Omschrijving Aluminium

Gepolijst aluminium is sterk, sierlijk en glimmend. Door zijn spiegelende oppervlakte kaatst hij alle kleuren uit de omgeving in vol ornaat terug voor een schitterend effect. De aluminium plantenbakken van 123kamerplanten zijn met hand vervaardigd en van hoge kwaliteit.

Productie van Aluminium

Het productieproces van aluminium plantenbakken kan worden vergeleken met dat van een RVS plantenbak. Het begint met het hydraulisch persen van een plaat aluminium in de juiste afmeting welke vervolgend door middel van een wals in de verlangde vorm wordt gewalst.

De uiteindelijke afwerking en het polijsten gebeurt met de hand en wordt uitgevoerd door vakmannen met jaren ervaring. Aluminium plantenbakken worden niet geverfd zoals RVS plantenbakken maar krijgen een glimmende gepolijste afwerking. De afwerking is te vergelijken met het oppervlakte van een spiegel.

Eigenschappen Aluminium

  • Waterdicht Afhankelijk van de serie zijn de plantenbakken wel of niet waterdicht.
  • Handgemaakt Plantenbakken gemaakt van Aluminium zijn met de hand gemaakt of met de hand afgewerkt.
  • Niet geschikt voor buiten Aluminium bloempotten zijn niet geschikt voor gebruik buitenshuis.
  • Niet vorstbestendig Aluminium bloembakken zijn niet vorstbestendig.
  • Niet uv-bestendig Aluminium plantenbakken zijn niet uv-bestendig.

Series Aluminium

Aluminium plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren/ modellen en series, hieronder zijn de drie meest populaire Aluminium plantenbakken series opgenomen.

aluminium plantenbakken

Aluminium plantenbakken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »