Kunststof plantenbakken

kamerplanten beoordelingen

Kunststof plantenbakken.

Omschrijving Kunststof

Kunststof is het meest makkelijke en veelzijdige materiaal om plantenbakken mee te maken. Alle vormen, alle kleuren, alle maten en alle gemakken zijn mogelijk wat betreft dit materiaal. De plantenbakken die 123kamerplanten van kunststof verkoopt zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Menig kunststof bloempot kan ideaal in de tuin of op het balkon worden gebruikt, uiteraard afhankelijk van de afwerking.

Productie van Kunststof

Kunststof plantenbakken kennen een gemakkelijk productieproces. Kunststof pallets in de juiste kleur worden aangeleverd in grote bakken, deze worden vervolgens opgezogen door een grote stofzuiger en in een hitte pers geduwd. In deze pers smelten de kunststof pallets tot een uniforme massa. Deze massa wordt vervolgens met hoge druk in de mal gespoten en na een seconde of 8 direct afgekoeld. De pers trekt zich terug en de reeds gevormde plantenbak kan worden verwijderd uit de machine. Tot hier is de productie van elke plantenbak gemaakt van kunststof hetzelfde.

Afhankelijk van de serie kent de bloempot nog diverse stappen. Hij kan worden gespoten met diverse soorten lak en toevoegingen. Of de plantenbak geschikt is voor buiten hangt af van de afwerking en de lak.

Eigenschappen Kunststof

  • Waterdicht Plantenbakken van kunststof zijn waterdicht.
  • Niet handgemaakt Sommige series zijn wel met de hand afgewerkt.
  • Geschikt voor buiten Deze bloempotten serie is geschikt voor gebruik buitenshuis.
  • Vorstbestendig Deze bloempotten serie is vorstbestendig.
  • Uv-bestendig Deze bloempotten serie is uv-bestendig.

Series Kunststof

Kunststof plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren/ modellen en series, hieronder zijn de vier meest populaire kunststof plantenbakken opgenomen.

Opgemaakte Kunststof plantenbakken

Hieronder enkele voorbeelden van opgemaakte planten in Kunststof plantenbakken.

Populaire kunststof plantenbakken merken

Hieronder enkele voorbeelden van populaire kunststof plantenbakken merken.

Kunststof plantenbakken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »