RVS plantenbakken

RVS informatie

RVS plantenbakken.

Omschrijving RVS

Modern, rustgevend, betoverend en een sterk STAALtje vakmanschap. Dat zijn de eigenschappen van de Superline. Waarin op Nederlandse bodem vakmanschap samenkomt met gecertificeerd roestvrijstaal.

Productie van RVS plantenbakken.

Het productieproces van een RVS plantenbak bestaat uit meerdere stappen. Als eerste wordt er rvs op een grote rol aangeleverd en in een stansmachine gevoerd. Hierna wordt met gebruik van een hydraulische pers de benodigde vorm uitgeperst. Tot zover het machinale gedeelte.

Alle vervolgstappen gebeuren handmatig door vaklui met vele jaren ervaring. Er wordt gezegd dat er gemiddeld 10 vakmannen nodig zijn van begin tot eind om een rvs plantenbak tot het eindresultaat te krijgen. Het voordeel van handwerk is dat RVS plantenbakken kunnen worden gemaakt in alle wensbare vormen.

Na het snijden, walsen, lassen, coaten, polijsten volgt de laatste stap voor de eindcontrole. Het verven. Dit gebeurt door middel van elektrostatische verf, hierbij heeft de plantenbak een negatief geladen lading en de verf een positieve. Hierdoor hecht de verf als een magneet aan de plantenbak en geeft dit een mooi gelijkmatige verflaag.

Het is mogelijk een RVS plantenbak te spuiten in elke mogelijke RAL-kleur.

RVS plantenbak

Eigenschappen RVS

  • Waterdicht Plantenbakken gemaakt van RVS zijn waterdicht.
  • Handgemaakt Plantenbakken gemaakt van RVS zijn met de hand afgewerkt.
  • Geschikt voor buiten RVS bloempotten zijn geschikt voor buiten.
  • Vorstbestendig RVS bloembakken zijn niet vorstbestendig.
  • Uv-bestendig RVS plantenbakken zijn uv-bestendig

RVS plantenbakken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »