Online betalen

Het betalen van kamerplanten of accessoires op kan de volgende manieren:


iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig.  Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Logo iDeal

PayPal

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij 123kamerplanten. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

Logo PayPal

AfterPay

Kosten; €1,00. AfterPay voert voor 123kamerplanten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij 123kamerplanten betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van €500,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor vragen kan je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Logo AfterPay

Mister Cash

Mr Cash is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Mr Cash en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

Logo Mister Cash

Creditcard

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa & Mastercard.

Via MultiSafepay kunt u over een beveiligde verbinding betalen met uw creditcard. Kies in stap 4 (Betalen) voor MultiSafepay en selecteer dan uw creditcardmaatschappij.

Creditcard logos

Sofort

SOFORT Banking is eenvoudig en snel. Europees groeit dit betaalsysteem enorm. Het systeem is een debitcard betaaloplossing.

Logo Sofort

Factuur

Mogelijk bij een orderbedrag vanaf €25,- voor zakelijke afnemers. Je betaalt 1,- administratiekosten. Afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister. Betalingstermijn van 14 dagen.

Factuur

Vooraf overmaken

Per bank of giro. IBAN: NL90ABNA0581536347 met vermelding van het ordernummer, ten name van 123kamerplanten. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Banktransfer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »