BioGroei Soni-mite Biologische bestrijding

BioGroei Soni-mite Biologische bestrijding
Levertijd: Twee werkdagen
Verzending: Gratis vanaf 45 euro

Biologische ongedierte bestrijding; Tegen spint, galmijten & roestmijten.

Overige varianten >

Informatie

Omdat het hier om levende organismen gaat dient het product na levering direct te worden gebruikt. Het is hierdoor niet mogelijk het product te bewaren om op een later moment te gebruiken.

Encarsia bestrijdt het volgende ongedierte

Spint- gal- roestmijten bestrijden met Soni-mite

Soni-mite bestaat uit roofmijten die opzoek gaan naar diverse soorten mijten en spint. De roofmijten brengen geen schade toe aan andere gewassen of aan mens/ dier.

De roofmijt is alleen te zien met een getraind oog en is kleiner dan 0,5mm.

Gebruikswijze BioGroei Soni-Mite

Soni-mite bestaat uit 15 kweekzakjes. Bij het uithangen bevat ieder kweekzakje ongeveer 250 Amblyseius andersoni roofmijten in een substraat van zemelen en voedingsmijten. Gedurende enkele weken produceert Soni-Mite enkel kweekzakje een duizendtal roofmijten die via een voorgeprikt gaatje in het waterafstotend papier van het zakje zich gemakkelijk in het gewas kunnen verspreiden. Hierdoor wordt het openscheuren van het zakje overbodig.

  • 1. Hang het broedzakje in de besmette plant
  • 2. Wacht tot de roofmijten uitkomen
  • 3. Laat de roofmijt zijn werk doen

Soni-mite van BioGroei is verkrijgbaar in een verpakking van 15 zakjes of een doos met 250 zakjes. Elk zakje is goed voor 1000 roofmijten. Deze verpakkingen worden alsvolgt verstuurd;

  • 250st -> Pakketpost

Tips bij gebruik Soni-mite

  • Verwijder de meest aangetaste bladeren
  • Niet chemisch behandelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »