Binnenplanten weetjes

Ficus Lyrata - Tabaksboom

  • Geplaatst op
  • Door Chris
  • 0
Ficus Lyrata - Tabaksboom

De Ficus Lyrata tabaksboom is een mooie grote kamerplant om te zien. Dit populaire Ficus soort is enkele tijd niet beschikbaar geweest vanwege schaarste, gelukkig kan je nu weer een mooie Ficus Lyrata kopen bij 123kamerplanten.

Aglaonema - Verzorging

Aglaonema - Verzorging

In deze maanden wat extra aandacht aan de Aglaonema. Al eerder hebben we verteld wat de oorsprong is en over de verschillende varianten van de Aglaonema. Deze keer lees je meer over hoe je deze kamerplant kunt verzorgen. Zoals al eerder verklapt, hoef je daar geen groene vingers voor te hebben.

Vier redenen voor planten op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Michiel
  • 1
Vier redenen voor planten op kantoor

In bijna elk huishouden zijn ze tegenwoordig wel planten te vinden. Je huiskamer decoreren met planten kan een gezonde, kostenefficiënte, en elegante manier zijn om een vleugje originaliteit toe te voegen aan je huis.

Aglaonema - Plant van de maand

Aglaonema - Plant van de maand

De herfst begint langzaam écht om de hoek te kijken: de dagen worden korter en we brengen met zijn allen meer tijd in huis door. Dat geeft des temeer reden om aandacht te besteden aan het groen in huis. De plant die in de maand oktober in het najaarszonnetje zetten, is de Aglaonema.

Plantenbakken weetjes

Plantenbakken weetjes

25 augustus: Je bent opzoek naar een mooie plantenbak die geschikt is voor jou kamerplant. Dan ben je aan het juiste adres. Onze plantenbakken zijn van de hoogste kwaliteit en wij verkopen alle populaire plantenbakken merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »