Hydrocultuur

Hydrocultuur

24 okt: Hydrocultuur; een begrip dat iedereen kent maar hoe werkt het nu precies? Het grootste voordeel is dat hydrocultuurplanten gemakkelijk in onderhoud zijn, doordat het waterpeil precies is af te lezen. Hierbij is het van belang dat de kamerplant juist is geinstaleerd. Dit en de verzorging van hydrocultuur planten verlangt enige uitleg.

Hydrocultuur; een begrip dat iedereen kent maar hoe werkt het nu precies? Het grootste voordeel is dat hydrocultuurplanten gemakkelijk in onderhoud zijn, doordat het waterpeil precies is af te lezen. Hierbij is het van belang dat de kamerplant juist is geinstaleerd. Dit en de verzorging van hydrocultuur planten verlangt enige uitleg.

Om dit voor iedereen uit te leggen hebben wij vanuit 123kamerplanten de volgende informatieve video gemaakt. In het eerste filmpje wordt de gehele hydrocultuurplant installatie uitgelegd en voorgedaan. In de tweede video wordt de verzorging van een hydrocultuur kamerplant onder de loep genomen en behandelt. Deze filmpjes maken hydrocultuur toegankelijk voor thuis maar ook voor op kantoor. 

Bekijk hier onze hydrocultuur video

Reacties

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »