Mooi wat planten doen

Mooi wat planten doen

15 dec: Het nieuwe jaar staat voor de deur, de tijd om je kerstboom te versieren met lampjes, ballen en slingers. Voor ons de tijd om te kijken wat jullie volgend jaar met je kamerplant kunnen doen. Zo hebben wij gekeken naar nieuwe trends waar robuust, recycling en gebruiksgemak voorop staan. Deze komen dan ook terug in onze nieuwe plantenbakken serie. Nieuwsgierig?

Recycling is al jaren een hot item in de retail en niet voor niets. Op TV liet ik mij inspireren wat je allemaal met afval kan doen. En toevallig nog dezelfde week werden ons olievaten aangeboden als regenton, dit vond ik minder interessant. Maar natuurlijk was de link met kamerplanten al snel gelegd. Olievaten zijn waterdicht, makkelijk te verplaatsen en kunnen tegen een stootje. En kijk het resultataat; mooi toch wat je met planten kan doen?

mooi wat planten doen

Mooi wat je met kamerplanten kan doen

Deze olievaten zijn schoon gemaakt, voorzien van een nieuwe lak laag, en uiteraard een prachtige kamerplant. Voor kantoren en horeca waarbij de plant vaak verplaatst moet worden zijn de handvatten ideaal. Uiteraard kunnen we de combinatie opmaken met een professioneel watersysteem wat het gebruiksgemak verder verhoogd. Als we dan toch goed bezig zijn, vraag dan ook de electricien om een spot achter de palm te plaatsen. Dit geeft in de avond een mooie schaduwspel op het plafond.

Wil je ook een mooie kamerplant in een olievat?
Klik dan hier voor de olievaten
En hier voor de bijpassende planten 

Reacties

 1. Ruben Ruben

  Ja ik heb er hydrokorrels ingedaan. Een klein laagje.
  Je collega zei dat dit moest voor de afwatering, als ik het goed heb onthouden.

  Foto's zijn onderweg!

 2. Chris van der Spek Chris van der Spek

  Beste Ruben,

  Leuk om te horen dat ze zo goed bevallen. Heb je bij de palmen ook gebruik gemaakt van hydrokorrels voor de afwatering?

  ps. ik ben benieuwd naar de foto's

 3. Ruben Ruben

  Ik heb de mijne gister binnen gekregen. Super stoer. Voor binnen heb ik de antraciet versie genomen met een Kentia palm. Voor buiten heb ik er kleine gaatjes in geboord en gevuld met 2 stoere palmen. Ik zal foto's sturen.

  Zodra ik mijn vriendin kan overtuigen bestel ik er zeker meer!

  SUPER!

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »