kamerplanten

Plant van de maand

Plant van de maand 13 jan: De eerste grote trend op het gebied van kamerplanten in 2016 is een feit. In deze periode staan kamerbomen centraal. Een kamerboom is een kamerplant met allure en karakter, een invulling met uitstraling. Deze maand zijn er drie binnenplanten uitgeroepen tot kamerplant van de maand, en alle drie zijn het waardige kamerbomen...

Mooi wat planten doen

Mooi wat planten doen 15 dec: Het nieuwe jaar staat voor de deur, de tijd om je kerstboom te versieren met lampjes, ballen en slingers. Voor ons de tijd om te kijken wat jullie volgend jaar met je kamerplant kunnen doen. Zo hebben wij gekeken naar nieuwe trends waar robuust, recycling en gebruiksgemak voorop staan. Deze komen dan ook terug in onze nieuwe plantenbakken serie. Nieuwsgierig?

De herfst met zijn gevolgen voor kamerplanten

De herfst met zijn gevolgen voor kamerplanten 3 okt: De eerste blaadjes van grote bomen vallen al op straat. Dit is het teken dat de herfst echt is begonnen. Ook voor onze mooie kamerplanten heeft dit gevolgen. Maar waarom? Vooral de kortere dagen zijn van invloed op jouw kamerplant. Het is namelijk heel belangrijk dat een binnenplant een aantal uur per dag licht ontvangt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »