Plant van de maand

Aglaonema - Verzorging

Aglaonema - Verzorging In deze maanden wat extra aandacht aan de Aglaonema. Al eerder hebben we verteld wat de oorsprong is en over de verschillende varianten van de Aglaonema. Deze keer lees je meer over hoe je deze kamerplant kunt verzorgen. Zoals al eerder verklapt, hoef je daar geen groene vingers voor te hebben.

Aglaonema - Plant van de maand

Aglaonema - Plant van de maand De herfst begint langzaam écht om de hoek te kijken: de dagen worden korter en we brengen met zijn allen meer tijd in huis door. Dat geeft des temeer reden om aandacht te besteden aan het groen in huis. De plant die in de maand oktober in het najaarszonnetje zetten, is de Aglaonema.

Sansevieria - Plant van de maand

Sansevieria - Plant van de maand Eén van de gemakkelijkste kamerplanten is de Sansevieria. Deze planten komen oorspronkelijk uit Afrika en staan in Nederland bekend als de Vrouwentongen. De Sansevieria komt uit de plantenfamilie Agavaceae.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »