Aloe Vera plant

Filteren op:

Prijs
Min: €0
Max: € 850
Soorten & merken
Standplaats
Plantgrote
KweekpotDiameter
Waterbehoefte
Onderhoud


De Aloë Vera is een kamerplant die wereldwijd bekend staat om zijn gebruik in de farmaceutische industrie, hierdoor heeft hij de bijnaam Wonderplant gekregen. De bladen van een Aloe Vera zijn blauwgroen en hebben stekels waardoor de plant op een cactus lijkt maar eigenlijk is het een succulent . Je kunt een Aloe Vera kopen in diverse maten. De Aloe Vera huisplant is een makkelijke kamerplant die graag op een zonnige standplaats staat.

  • Makkelijke kamerplant
  • Kan lang zonder water
  • Sap heeft verzorgende eigenschappen
  • Mag niet met zijn wortels in het water staan

Kwekerij

Aloe Vera planten groeien met duizenden tegelijk in landen als Curacou, deze plantages zijn ingericht op de winning van het Aloe Vera sap dat wordt verwerkt in de cosmetische industrie. Het kweken van de Aloe Vera als plant is iets dat veel kwekers doen om doorloop te houden in de planten en als bijverdienste.

De plantages bevinden zich in tropische warme landen met een hoge temperatuur, veel zonuren en constant hoge luchtvochtigheid. Dit zijn de ideale omstandigheden om de Aloe Vera snel maar verantwoord te laten groeien. Hierbij worden de planten middels irrigatie slangen constant voorzien van water ter bevordering van hun ontwikkeling.

Aloe Vera kwekerij
Aloe Vera plantage
Aloe Vera buitenland
Aloe Vera

 

Aloe Vera vetplant
Aloe Vera succulent

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »