Philodendron

Filteren op:

Prijs
Min: €0
Max: € 400
Soorten & merken
Standplaats
Model
Plantgrote
KweekpotDiameter
Waterbehoefte
Eigenschappen
Onderhoud


Philodendron kopen?

Koop in de webshop een grote Philodendron met mooie bladeren zoals de Monstera gatenplant bij 123kamerplanten. De Philodendron wenst weinig licht en slechts matig water, maar laat de grond niet uitdrogen. Er zijn vele soorten Philodendrons en het blad van elke soort een uniek gevormde bladeren. Een ideale kamerplant voor de beschutte plekjes en daarom ook voor kantoor. Deze makkelijke Philodendrons zijn er ook op mosstok.

  • Makkelijke kamerplant
  • Geschikt voor een standplaats verder van het raam
  • Groeit goed bij weinig licht
  • Zelden last van ziektes
  • Raadzaam om bij een droge lucht regelmatig te sproeien
  • Buiten bereik van huisdieren plaatsen
     
Philodendron online kopen

Philodendron Kwekerij

Monstera gatenplant


De populairste Philodendron is de Philodendron Monstera Pertusem, beter bekend als gatenplant. Dit mooie Philodendron soort is geliefd vanwege de vorm van zijn bladeren en is tevens makkelijk in de verzorging. Zo is het soort geschikt voor een standplaats verder van het raam, verlangt hij gemiddeld eens per twee á drie weken water en heeft hij niet snel last van ongedierte.

De Gatenplant is te koop in diverse varianten, zo zie je hem meestal met een mosstok of draadzuil waar langs hij omhoog groeit of als mooie kamerplant zonder mosstok waarbij de plant op een wildere wijze groeit.De Philodendron is een plant die door een groot aantal kwekers wordt opgekweekt vanwege zijn populariteit. Op de foto hiernaast zie je onze collega Romy tussen de Philodendron Imperial Green en de Imperial Red lopen om de kwaliteit te controleren. Waar wij tijdens een kwaliteitscontrole op letten bestaat uit een aantal punten. Zo controleren wij de doorworteling, wanneer je de Philodendron uit de kweekpot haalt dient de plant één geheel te blijven en is het de bedoeling dat er zo min mogelijk aarde van de kluit valt.

Hiernaast letten we de kleur van de bladeren, afhankelijk van het Philodendron soort dienen deze een frisgroene en dieprode kleur te hebben zonder imperfecties of bruine vlekken. Tevens dient de plant jonge bladeren te hebben dat duidt op een gezonde plant die zich aan het ontwikkelen is. Een groot deel van deze controles vangen wij op door enkel met de beste Philodendron kwekers van Nederland en omstreken te werken.

Philodendron kweker

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »