Exclusieve kamerplanten kopen

Exclusieve Cycas kamerplant

Cycas assortiment  

De Vredespalm is een stoere en makkelijke kamerplant waarmee je een tropisch gevoel naar binnen haalt.

Op zoek naar een stoere en toch exclusieve kamerplant? Dan is de Cycas Revoluta de juiste kamerplant. De Cycas symboliseert de kerngedachte die men heeft bij een palmboom, hij heeft een stoere dikke donkerbruine stam en daarop een typische palmkroon. Zijn palmkroon is gevuld met lange speren vol met bladeren. Het voordeel van deze bijzondere kamerplant is dat hij makkelijker in onderhoud is dan een echte tropische palm. Zo kan je de Cycas het beste plaatsen op een plek in halfschaduw en hoeft de grond niet continu vochtig te zijn. Hiernaast groeit de Cycas niet snel, dus zal hij niet snel de gehele woonkamer in beslag nemen als grote exclusieve kamerplant.

Exclusieve Alocasia kamerplant

Alocasia assortiment  

De Alocasia, ook wel bekend als olifantsoor, is het natuurlijke regendak van de tropische gebieden. Koop nu jouw Alocasia voor thuis.

Mooier dan de bijzondere en exclusieve Alocasia wordt het niet. Deze speciale kamerplant heeft enorme bladeren met een hoog siergehalte. In Azie, waar de Alocasia in het wild groeit, worden zijn bladeren gebruikt om te schuilen tegen de tropische regenbuien, zo groot zijn de bladeren. Het mooie aan deze bijzondere Alocasia is dat hij verkrijgbaar is in een aantal varianten. Zo is er de speciale Alocasia Zebrina met kleine bladeren en een zebra-motief over de gehele stam. Maar ook de Alocasia Macrorrhiza met een enorm stoere stam van hout en de Alocasia Calidora met mooi afgeronde bladeren van enorm formaat.

Exclusieve Bambusa kamerplant

Bambusa assortiment  

Bamboe voor binnen wordt steeds populairder. De Bambusa is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Iedereen kent de Bamboeplant voor buiten in de tuin, hij is echter ook te koop als exclusieve kamerplant. Het betreft hier de Bambusa variant en deze bestaat vaak uit een enkele stam gevuld met een wild bladerdek. De Bambusa, een bijzondere kamerplant die veel water nodig heeft en het lieft in de volle zon staat. Doe je dit allemaal goed, dan is het een snelgroeiende kamerplant. De Bambusa is verkrijgbaar in een aantal variaties, waarbij het verschil zit in de kleur en vorm van de stammen. Zo heb je de Bambusa Vulgaris met een volle dikke stevige stam. Maar bijvoorbeeld ook de Bambusa Ventricosa met een donkergroene dunne stam. Die is er ook met een combinatie van meerdere stammen voor een voller effect.

Exclusieve Bananenplant kamerplant

Musa assortiment  

De bananenplant is een mooie kamerplant en stoere binnenplant. Het duurt wel even voor hij vruchten geeft!

Iedereen is bekend met de Musa of Bananenplant in de tropische landen zoals Spanje, Porutgal en Griekenland. Het is echter mogelijk om deze exclusieve kamerplant in de woonkamer of zelfs in de tuin te houden. De Musa kent vele soorten, waarbij elke soort zijn eigen unieke eigenschap heeft. Zo is er de Musa Dwarf Cavendish die relatief klein blijft, de Musa Basjoo die geschikt is voor buiten en de klassieke Musa Tropicana die erg snel groeit. De grootste vraag die iedereen stelt is of de bananenplant ook bananen gaat geven, het antwoord is puur biologisch gezien: ja. Echter zal niet elk soort bananen geven, doordat ze niet in staat zijn de benodigde leeftijd of hoogte te halen. Samenvattend is de Musa een mooie kamerplant met enorme bladeren die in het lijstje exclusieve kamerplanten niet onder doet voor de rest.

Exclusieve kamerplanten kopen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »