Groene kamerplanten

Populaire groene kamerplanten kopen

Populaire planten assortiment  

Hier tref je bijvoorbeeld de Kentia en de Ficus. Bestel groene planten eenvoudig online in de webshop. Er zijn vele soorten groene kamerplanten voor jouw kamer.

Mooie en gemakkelijke groene kamerplanten

Makkelijke planten assortiment  

Een mooie en gemakkelijke groene kamerplant, dat wil iedereen. Het is mogelijk zolang je weet waar je op moet letten. Hieronder lees je alles wat je wil weten over dit onderwerp en nog veel meer.

Mooie groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn al jaren populair. Men gebruikt ze als aankleding van de huiskamer, opvulling van het hoekje in de gang, in een schaal op de salontafel of als grote kantoorplant. Mooie groene kamerplanten zijn in honderden diverse soorten, kleuren, patronen, afmetingen en stijlen te krijgen. Elk met een unieke uitstraling en karakter. Het aanbod in groene kamerplanten varieert van kamerbomen met kleine groene bladeren, stoere succulenten met sierlijke bloemen, klassieke groene kamerplanten zoals de Anthurium en enorm populaire groene kamerplanten zoals de Ficus Lyrata, beter bekend als Tabaksboom. Hieronder hebben we een viertal bijzondere groene kamerplanten uitgelicht.

Makkelijke Kentia kopen

Kentia assortiment  

Makkelijke groene kamerplanten

Uiteraard zijn ook er prachtige groene kamerplanten te koop voor mensen zonder groene vingers. Onderstaande soorten stellen weinig eisen aan het onderhoud, behalve dat ze de juiste hoeveelheid licht nodig hebben, maar dit valt of staat niet met een meter meer of minder. Onder deze populaire en makkelijke groene kamerplanten bevindt zich ook de Yucca (Palmlelie), die bekend is van vroeger. Momenteel is deze kamerplant weer in opmars in de Nederlandse huiskamers door zijn onderhoudsvriendelijke karakter. Behalve de Yucca worden er nog drie gemakkelijk te onderhouden groene kamerplanten getoond.

Makkelijke Yucca kopen

Yucca assortiment  

Groene kamerplanten onderhouden

Voeding assortiment  

Als je eenmaal de juiste groene kamerplant hebt gevonden, is het van belang om hem goed te verzorgen zodat hij zijn sierwaarde behoudt. Om deze reden hebben wij een groot aantal informatiepagina's geschreven over de verzorging van groene kamerplanten. Je leest hier alles over het snoeien van kamerplanten, watergeven, hoeveel zonlicht een kamerplant nodig heeft en hoe en wanneer je deze dient te verpotten. Hiernaast hebben we de kamerplantenencyclopedie opgericht. Hierin lees je per plant precies hoe deze verzorgd dient te worden om hem jaar na jaar mooi te houden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »