Kamerplanten met grote bladeren

Philodendron met grote bladeren

Er zijn veel Philodendron soorten met een groot blad. Zoals de Gatenplant waarbij de gaten groter worden bij een groter blad.

De Philodendron kamerplant heeft grote bladeren en hierdoor een stoere uitstraling. Het is een makkelijke kamerplant die het goed doet op een standplaats half in de schaduw met licht vochtige grond. De Philodendron heeft over het algemeen grote bladeren, hierbij zijn vooral de Philodendron Monstera en de Philodendron Selloum uitzonderlijk groot gebladerd.

Bestel nu jouw Philodendron kamerplanten online

Philodendron assortiment  

Aglaonema met grote bladeren

Aglaonema's zijn erg makkelijke planten en hebben prachtige bladeren in vele motieven.

Denk je aan een kleine kamerplant met grote bladeren dan kan je niet om de Aglaonema heen. Deze laaggroeiende huisplant heeft, zeker voor zijn formaat, grote bladeren. De Aglaonema heeft grote bladeren met diverse bladmotieven. Zo heeft de Aglaonema Stripes een gestreept blad, de Aglaonema Tivoli een groot rood blad en de Aglaonema White Lance grote spitse bladeren.

Bestel nu jouw Aglaonema kamerplanten online

Aglaonema assortiment  

Alocasia met grote bladeren

Deze planten hebben de grootste bladeren, maar het onderhoud vergt wel enige kennis.

De Alocasia is de kamerplant met de grootste bladeren. De Alocasia valt onder de categorie exclusieve kamerplanten met grote bladeren. Hij is prachtig om te zien, maar de verzorging vereist enige kennis. De Alocasia kent vele soorten, zo is er de Alocasia Portadora met bladeren van wel een meter, de Alocasia Zebrina met een gestreepte stam onder zijn grote bladeren en de Alocasia Macrorhizza met een stoere houte stam met daarop een wild bladerdek vol met enorme bladeren.

Bestel nu jouw Alocasia kamerplanten online

Alocasia assortiment  

Ficus met grote bladeren

Wellicht een van de populairste binnenplanten is de Tabaksplant, geliefd vanwege zijn grote bladeren.

De Ficus is een populaire kamerplant, maar niet de definitie van een kamerplant met grote bladeren. Zo hebben de Ficus Nitida en Ficus Benjamina kleine spitse bladeren. Er zijn wel Ficussen met grote bladeren. Denk hierbij aan de Ficus Robusta en de Ficus Lyrata. De Ficus Lyrata heeft dankzij zijn mooie grote bladeren de bijnaam tabaksboom gekregen, mede doordat zijn bladeren worden gebruikt bij de productie van sigaren.

Kamerplant met groot blad kopen

Bestel nu jouw Ficus kamerplanten online

Ficus assortiment  

Bananenplant met grote bladeren

Enorme bladeren die zich prachtig uitrollen. Geef hem wel de verzorging waar de plant om vraagt.

Ben je in de tropen en wil je schuilen tegen een tropische regenbui? dan kan je het beste onder een Musa met grote bladeren gaan staan. De Musa of bananenplant is een prachtige kamerplant die gewaardeerd wordt vanwege zijn grote bladeren. Er zijn diverse soorten bananenplanten met elk een typerend blad. Zo heeft de Musa Basjoo lange bladeren en de Musa Tropicana erg brede en massieve bladeren.

Kamerplant met groot blad kopen

Bestel nu jouw Bananenplant kamerplanten online

Bananenplant assortiment  

Fatsia met grote bladeren

Deze opvallende bladeren sieren de Vingerplant, koop jij hem in de webshop?

De Vingerplant is een onbekende plant met grote bladeren, echter wordt hij steeds populairder. Deze Fatsia is als kamerplant met grote bladeren verkrijgbaar in twee hoofdgroepen. Als eerste is er de Fatsia Spiderweb met grote bonte bladeren met een witte bladrand. Als tweede is er de Fatsia Japonica. Die heeft diepgroene grote spitse bladeren. De Fatsia is een kamerplant die gemakkelijk is in onderhoud én mooi om te zien.

Kamerplant met groot blad kopen

Bestel nu jouw Fatsia kamerplanten online

Fatsia assortiment  

Dieffenbachia met grote bladeren

De plant is een lust voor het oog, maar let op met kinderen, want hij is licht giftig.

De Dieffenbachia is een moderne kamerplant met forse bladeren. Deze kamerplant staat bekend, omdat deze giftig is. Toch is hij zeer geliefd om zijn grote en mooie bladeren met opvallende patronen. Zo heb je de Dieffenbachia Maroba met een diepgroene ondertoon en felgroene bladnerven, en de Dieffenbachia Crown waarbij de bladnerf bijna wit is.

Kamerplant met groot blad kopen

Bestel nu jouw Dieffenbachia kamerplanten online

Dieffenbachia assortiment  

Kamerplanten met grote bladeren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »