Grote kamerplanten

Bestel jouw grote kamerplant online

Grote kamerplanten >

In de webshop kan je heel eenvoudig een selectie maken van kamerplanten in de grootte die jij wenst. Kies hieronder de hoogte die het mooiste past in jouw woonkamer of kantoor. Onze grootste kamerplanten zijn wel vijf meter! 

In de webshop kun je eenvoudig zelf de gewenste hoogte van jouw grote kamerplant aangeven. Dit kan door middel van de 'hoogte slider'. Beweeg de linker slider voor de minimale hoogte en de rechter slider voor de maximale hoogte. Een grote indrukwekkende kamerplant is zo eenvoudig te bestellen. Een grote kamerplant of kamerboom heeft voordelen. Ze zijn namelijk sterker dan hun kleinere soortgenoten. Ze kunnen tegen een stootje en creëren gemakkelijk een nieuwe, groene look in huis of op kantoor. 

Grote kamerplanten kopen: TIPS

Plafondhoogte
Let erop dat een standaard plafond ongeveer 240 tot 250 centimeter is. Wij adviseren bij deze plafondhoogte kamerplanten met een maximale hoogte van 200 centimeter. Dit is omdat een mooie bijpassende plantenbak de binnenplant nog verder zal verhogen.

Raamhoogte
Indien de gewenste grote binnenplant een lichte locatie wenst, hou er dan rekening mee dat het raam zeker 20 centimeter hoger is dan de kamerplant. Dit is om te voorkomen dat de kruin van boven kaal wordt.

Grote binnenplanten online

Op zoek naar grote kamerplanten, grote kantoorplanten of kamer bomen voor binnen? Deze zijn in onze webshop verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Grote binnenplanten komen direct van de kweker, hierdoor hebben wij geen voorraadkosten. Daarom zijn grote huiskamerplanten online voordelig bij ons te bestellen. Geen voorraad betekent ook dat alle grote kamerplanten vers van de kweker komen. Wij garanderen dat je de mooiste binnenplant thuis zult ontvangen. Je hebt geen grote auto nodig, je hoeft niet te sjouwen en je wacht simpelweg tot de bel gaat!

Grote kantoorplanten

Grote kamerplanten zijn ideaal voor op kantoor. Een grote kamerplant is makkelijker om water te geven in vergelijking met de kleinere versies. Bespaar tijd en bewaar de rust qua vormgeving. Selecteer bij voorkeur grote schaduw kamerplanten. Op de meeste kantoren is de lichtintensiteit namelijk beperkt. 

Grote kamerplanten soorten

Kamerplanten van formaat kan in je eindeloos veel soorten kopen, denk bijvoorbeeld aan een grote Ficus Lyrata, grote Beaucarnea, een enorme cactus of een grote paradijsvogelplant. Hieronder hebben wij enkele soorten grote binnenplanten op een rijtje gezet.

Grote kamerplanten bij elkaar

Rechts zie je een samenstelling van grote kamerplanten die door 123kamerplanten zijn geplaatst in Amsterdam.Op deze foto zie je een grote Trachycarpus naast een grote Palm Caryota Mitis. Hier is de bodem bedekt met diverse groene binnenplanten zoals de Spathiphyllum en diverse varen soorten. Door deze planten met elkaar te combineren, ontstaat er groene oase.

Meerdere grote kamerplanten 

Meerdere grote planten van dezelfde soort

Op de linker foto is te zien hoe twee Kentia palmen een tropisch geheel maken van een knus zithoekje. De grote palmen geven sierlijkheid, maar zijn door hun grootte en hoeveelheid bladeren ook een stoer beeld.

Daarnaast is het een eenvoudig te onderhouden kamerplant en daarmee ook goed geschikt als grote kantoorplant.

grote kamerplanten bij elkaar

Kamerplanten groot als meubel

Rechts is te zien hoe een grote plant een groene eyecatcher kan zijn in de ruimte. Het gaat hier om een Kentia Palm van 4 meter hoog opgemaakt in een stoere Polystone Natural plantenbak.

Grote kamerplant als meubel
Grote plant voor op kantoor

Grote Ficus als kantoorplant

Menig onderzoek toont aan dat kamerplanten de werksfeer en werkprestaties verhogen. Daarmee is een plant altijd de investering waard zijn. Op de foto aan de rechterkant is een stoere Ficus Lyrata opgemaakt een tijdloze Elho Straight plantenbak. Een grote Tabaksboom is goed geschikt als grote kantoorplant, mits hij voorzien is van genoeg licht. Kijk hier voor het actuele aanbod grote Ficussen.

Grote exclusieve kamerplant

Op de foto aan de rechterkant is de Alocasia Marcorhizza afgebeeld. Het betreft hier een exemplaar van bijna drie meter en een spanwijdte van minstens drie meter. De plantenbak is een polystone Naturel pot, uitgerust met een inzethoes zijn deze plantenbakken ideaal voor grote kamerplanten.

De Alocasia is een exclusieve kamerplant die enige kennis vereist om zijn sierwaarde optimaal te behouden. Mocht dit geen probleem zijn, dan is de plant een waardig statement in je huis.

Grote exclusieve kamerplanten 

Grote cactus

Grote cactussen zijn stoere, mooie, maar bovenal makkelijke binnenplanten. Het voordeel van de cactus is dat hij weinig eisen stelt aan zijn standplaats en verzorging. Daar komt nog bij dat hij ook weinig water behoeft. Op de foto aan de linkerkant is een prachtexemplaar te zien dat door 123kamerplanten is verstuurd naar Belgie, met links het eindresultaat. Hier tref je het actuele aanbod in grote cactussen.

Grote cactus

Hoe instaleer je een grote kamerplant

Veel mensen vinden het spannend om een grote kamerplant online te bestellen. In onderstaande procesbeschrijving is te zien dat het online kopen van grote kamerplanten net zo normaal kan zijn als het bestellen van kleding of een nieuwe voetbal.

Stap 1. Uitzoeken

De klanten uit dit voorbeeld waren op zoek naar een grote Ficus Lyrata Tabaksboom. Deze zijn ze zelf komen uitzoeken, want op afspraak is dat mogelijk. Hierbij nemen wij graag de tijd om alles toe te lichten.

De keuze was gevallen op het prachtexemplaar zichtbaar op foto 1. Tussen het moment van uitkiezen en levering zat een periode van vier maanden doordat de kopers in een verbouwing zaten. Uiteraard is de plant in de tussentijd goed verzorgd.

Grote kamerplanten zoeken
Grote kamerplanten thuisbezorgd

Stap 2

Stap 2 is het gereed maken van de grote plant om getransporteerd te worden. Grote kamerplanten leveren wij met eigen transport en kunnen wij professioneel compleet opmaken. Op foto 2 zie je dat de plant wordt omhuld door een plastic hoes. Dit is om de plant te beschermen tegen de buitentemperatuur en tegen transportschade.

Stap 3

Stap 3 draait om het inladen van alle benodigdheden. Voor deze kamerplant van formaat was er veel substraat nodig. Wij zorgen ervoor dat we op locatie over alle benodigdheden en mankracht beschikken.

123kamerplanten beschikt over een eigen wagen om dit soort grote opdrachten snel en adequaat te kunnen uitvoeren.

Grote kamerplanten bestellen
Grote kamerplanten opmaken

Stap 4

Stap 4 is het plaatsen op locatie. In dit geval had de koper zelf een stoere grote plantenbak gebouwd van gerecycled hout. Uiteraard is het ook mogelijk een plantenbak mee te leveren. Op deze foto wordt het gigantische formaat van de plant goed duidelijk.

Tijdens de installatie worden er geen compromissen op kwaliteit gemaakt. Zo is er hier gebruik gemaakt van hoogwaardig vijverfolie. Daarnaast is de plantenbak uitgerust met een watermeter en twee vulpijpen voor de watergift. De plant is voorzien van professioneel en sterk vocht absorberend substraat met natuurlijke voedingsstoffen.

Stap 5

Dit is de laatste en wellicht de belangrijkste stap in het hele installatieproces. De reden waar we het uiteindelijk voor doen: genieten van het eindresultaat. Op deze foto is de grote Ficus Lyrata van ruim vier meter helemaal opgemaakt en lijkt het alsof deze mooie kamerboom hier al jaren staat.

Ook in de nazorg biedt 123kamerplanten ondersteuning. Wij hebben liever dat een klant elke dag belt met vragen dan dat hij/zij te laat is en de plant niet goed verzorgd wordt. Wij kunnen helpen met alle vragen en problemen, denk hierbij aan zaken als ziektes, snoeien, bloeien en stekken.

Grote kamerplanten genieten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »