Onderhoud kantoorplanten

Je hebt prachtige kantoorplanten besteld of je bent van plan die te bestellen, maar dan komt het onderhoud. Wat nu? Je hebt twee opties, namelijk: de onderhoud en verzorging van de planten in eigen beheer uitvoeren of laten uitbesteden. Met de infromatie die gegeven staat op deze pagina kun je dan ook de afweging maken of de onderhoud van je kantoorplanten zelf doet, of liever aan plantenexperts uitbesteed.

Onderhoud in eigen beheer

Verzorging tips >

De onderhoud en verzorging van kantoorplanten kun je zelf uitvoeren, ook als je niet zulke groene vingers hebt. Omdat we het lot van je kantoorplanten niet zomaar in je schoot willen werpen, bieden we je een grote hoeveelheid informatievoorziening aan over de onderhoud en verzorging van planten. Deze informatie bieden we aan in de vorm van een online kamerplanten encyclopedie en diverse andere informatiepagina's. Ook hebben we instructievideo's waarin wordt uitgelegd hoe je planten op professionele wijze kunt opmaken en verzorgen. Daarnaast kun je ons altijd via de e-mail, telefoon en social media bereiken voor aanvullende informatie en advies.

Kamerplanten onderhoud in eigen beheer

Onderhoud uitbesteden

Geen groene vingers? En wil je het onderhoud gedeeltelijk of geheel uit handen geven? Dat hebben wij de ideale oplossing indien je gevestigd bent in de Randstad. Je kunt het onderhoud en verzorging van je kantoorplanten namelijk laten uitbesteden aan echte plantenexperts. Dit is mogelijk door een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Hierbij zijn meerdere contractvormen mogelijk. Een inzicht in deze contractvormen staan hieronder kort opgesomd:

Een onderhoudscontract biedt velen voordelen. De onderhoud en verzorging kan je gedeeltelijk of geheel uit handen worden genomen door plantenexperts met jarenlange ervaring. Hierdoor zien jouw kantoorplanten er altijd geweldig uit! Wil jij profiteren van de voordelen van een onderhoudscontract? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderhoudscontract kantoorplanten
Halfjaarlijks bezoek
Halfjaarlijks of kwartaal bezoek
 • Het bemesten van de plant (voeding toedienen)
 • De watermeter controleren en indien nodig vervangen
 • Het snoeien van de plant
 • Indien nodig de plant vakkundig terug in model snoeien
 • Plantondersteunend materiaal controleren en indien nodig vervangen
 • Planten schoonmaken door ze te sproeien
 • Planten controleren op ziektes en ongedierte en indien nodig bestrijden
 • Werkzaamheden uitvoeren zonder muren, vloeren en/of meubilair te bevuilen of beschadigen
 • Indien nodig schoonmaken na de uitgevoerde werkzaamheden en afval meenemen
Volledig onderhoud
(13 bezoeken per jaar)
 • Planten water geven
Totaal onderhoud
(13 bezoeken per jaar)
 • Planten die in slechte conditie verkeren worden vervangen

Interesse of vragen?

Ben je geïnteresseerd in een onderhoudscontract en gevestigd in de Randstad, of heb je vragen over de onderhoud en/of verzorging van je kantoorplanten? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele prijsopgave(s).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »