Grote kerstbomen bezorgd

Grote kerstbomen levering

Grote kerstbomen kan je gemakkelijk bestellen bij 123kamerplanten. Exemplaren van wel vier meter begin december gewoon thuis of op kantoor bezorgd. Hieronder lees je alles over deze bijzondere service, mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Levering

  • Pre-order:  Vanaf 1 november is het mogelijk om de grote kerstbomen alvast te reseveren. Op deze manier weet je zeker dat je begin december een grote kerstboom in huis of op kantoor hebt.
  • Levering:  De levering van deze kerstbomen vindt plaats op 6 en 7 december, afhankelijk van het afleveradres wordt de datum bepaald. De levering is tot de drempel. Tegen een meerprijs kunnen wij de kerstboom naar binnen tillen en eventueel omhoog. Hiervoor verzoeken wij tijdig telefonisch contact op te nemen om hier afspraken over te maken. Helaas is er geen optie om deze grote kerstboom door ons te laten opmaken.
  • Service:  De service die wij bieden is levering aan huis, met een tijdsindicatie. Hiernaast leveren wij de beste kwaliteit nordmann kerstbomen.
  • Groter dan 4 meter:  Ben je op zoek naar een kerstboom die groter is dan 4 meter, neem dan gerust contact met ons op. Hier kunnen afspraken over worden gemaakt.
Kerstbomen productie

Kwaliteit

Nordmann. De eerste soort grote kerstbomen dat 123kamerplanten aanbiedt is de klassieke Nordmann kerstboom. Deze grote kerstboom is van hoge kwaliteit en imposant van formaat. Hij is verkrijgbaar in een 300 centimeter ++ variant en een 400 centimeter ++ variant. Deze bomen worden in een net aangeboden. De Nordmann is een betere kerstboom voor binnen.


Picea Abies. Het tweede soort grote kerstbomen is de Picea Abies (fijnspar). Deze variant is in dezelfde hoogtes verkrijgbaar, namelijk een 300 centimeter ++ en een 400 centimeter ++ model. Ook dit soort kerstbomen wordt in een net aangeboden. De Picea Abies is een betere kerstboom voor buiten.

kerstbomen online kopen

Grote kerstbomen bezorgd

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »