Kunstplanten kopen

Kunstplanten zijn online eenvoudig te bestellen in de webshop van 123kamerplanten. De webshop beschikt over een groot assortiment van de mooiste kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden. Deze zijdeplanten kunnen tegen een stootje en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De grootste kunstplant is wel bijna 10 meter hoog! De kwalitatief goede kunstplanten zijn geschikt voor binnen, maar ook voor buiten zoals de kunst bamboe en kunst olijfboom.

Kunstbomen van 123kamerplanten zijn ideaal om de woonkamer of kantoorruimte op te leuken. In onze online webwinkel zijn verschillende kunstbomen te koop, zoals grote kunstbomen, volle kunstplanten en kunst olijfbomen. Bij kunstpalmen kan er gedacht worden aan verschillende tropische bomen zoals de Kentia kunstpalm, stoere robuuste Rhapis kunstpalm of Areca kunstpalm. Siergrassen, kunstgrassen en zijdegrassen zijn ook verkrijgbaar via onze webshop. Deze kunstpalmen hebben gegarandeerd een lange levensduur.

Door de sierlijke groene kleur en volle uitstraling van kunstgras zijn deze snel een mooie toevoeging aan elke ruimte. Kunstbloemen komen samen in een boeket en zullen geen blad verliezen en hierdoor lang hun sierwaarde behouden. Andere verkrijgbare kunstbloemen zijn onder andere de Orchidee en ander kleurrijke bloemen. Mocht u hulp nodig hebben bij het selecteren van kunstplanten, neem gerust contact op met 123kamerplanten.

Kunstplanten kopen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »