Olievaten plantenbakken

Olievaten informatie

Olievaten plantenbakken.

Omschrijving Olievaten

Olievaten als plantenbak, het is zowel controversieel als modern. Met de opkomst van de trend om alles industrieel te maken past deze plantenbak daar helemaal in. De plantenbakken zijn gemakkelijk te verplaatsen door de handvatten en zijn afgewerkt met een stoere verwijderbare RVS ring.

Productie van Olievaten plantenbakken.

Het productieproces van een RVS olievat is relatief eenvoudig. Het begint met grote rollen stansplaat RVS welke in een machine worden gevoerd. In deze machine wordt er door middel van een hydraulische pers een rechthoekige vorm uit gestanst.

Deze rechthoekige vorm wordt vervolgens met een wals tot een ronde vorm gewalst en aan machinaal aan elkaar gelast. Door deze las vormt het gewalste rvs zich tot een stevig geheel. De volgende stap is het plaatsen van de eerste geperste bodem, ook deze wordt machinaal vast gelast.

Nu de basis af is wordt de binnenzijde uitgerust met een speciale vloeistofdichte coating. Hierdoor zijn deze plantenbakken waterdicht en gemakkelijk te gebruiken als plantenbak.

Olievaten kopen

Eigenschappen Olievaten

  • Waterdicht Doordat olievaten worden ontwikkeld om vloeistoffen binnen te houden zijn alle exemplaren die 123kamerplanten verkoopt geheel waterdicht.
  • Handgemaakt Alle olievaten van 123kamerplanten worden een partner van ons handmatig gespoten.
  • Geschikt voor buiten Aangezien de plantenbak gemaakt is van RVS kunnen deze plantenbakken ook gebruikt worden voor buiten.
  • Vorstbestendig Indien de olievaten zijn voorzien van een afwateringsgat zijn deze ook vorstbestendig.
  • Uv-bestendig De verf die wordt gebruikt voor het spuiten van de olievaten is in theorie uv-bestendig. Wanneer je het olievat in de volle zon plaats zal deze lichte verkleuring kunnen vertonen na verloop van tijd.

Populaire Olievaten

Hieronder zijn de vier meest populaire olievaten opgenomen.

Olievaten plantenbakken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »