Disclaimer 123kamerplanten

Disclaimer voor www.123kamerplanten.com
123kamerplanten, hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.123kamerplanten.com ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

123kamerplanten behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
123kamerplanten spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met 123kamerplanten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij 123kamerplanten en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 123kamerplanten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Foto's
Op sommige foto's op deze website ligt het auteursrecht bij derde partijen:

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »