Online betalen

Het betalen van kamerplanten of accessoires op kan de volgende manieren:

iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Logo iDeal

PayPal

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij 123kamerplanten. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

Logo PayPal

AfterPay

Kosten; €1,00. AfterPay voert voor 123kamerplanten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Logo AfterPay

Mister Cash

Mr Cash is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Mr Cash en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

Logo Mister Cash

Creditcard

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa & Mastercard.

Via MultiSafepay kunt u over een beveiligde verbinding betalen met uw creditcard. Kies in stap 4 (Betalen) voor MultiSafepay en selecteer dan uw creditcardmaatschappij.

Creditcard logos

Sofort

SOFORT Banking is eenvoudig en snel. Europees groeit dit betaalsysteem enorm. Het systeem is een debitcard betaaloplossing.

Logo Sofort

Factuur

Mogelijk bij een orderbedrag vanaf €25,- voor zakelijke afnemers. Je betaalt 1,- administratiekosten. Afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister. Betalingstermijn van 14 dagen.

Factuur

Vooraf overmaken

Per bank of giro. IBAN: NL90ABNA0581536347 met vermelding van het ordernummer, ten name van 123kamerplanten. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Banktransfer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »